Рецепт “Черешневий мус під кремом маскарпоне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 250 г маскарпоне
❯ 200 мл вершків
❯ 60 г цукру
❯ 1 пакетик ванільного цукру
Для конфітюру:
❯ 300 г черешні без кісточки
❯ 150 г цукру
Для подачі:
❯ жменя ягід черешні
❯ листочки м’яти
Крок 1
Для конфітюру ягоди у сотейнику присипати цукром, додати 100 мл теплої води та дати настоятися. 15 хв. Ягоди довести до кипіння та варити 15 хв. Зняти піну та варити ще 5 хв.
Крок 2
Конфітюр зняти з вогню та повністю охолодити. Трохи сиропу відібрати, сироп, що залишився з ягодами пюрировать і збити в пишний мус. Готовий мус розкласти по порційним креманкам.
Крок 3
Для крему вершки охолодити та збити в пишну масу. Маскарпоне збити з цукром і ванільним цукром, підмішати збиті вершки та повторно збити.
Крок 4
Крем-мус маскарпоне викласти на черешневий мус. Готовий десерт полити сиропом, прикрасити цілими ягодами та листочками м’яти. Подати охолодженим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…