Рецепт “Чізкейк без сиру з пшоняної каші” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 400 г бісквітного печива
❯ 150 г вершкового масла
❯ 2 ст. л. какао
❯ 70 г цукру
❯ 1 пакетик сухої суміші для приготування пудингу (бажано ванільного)
❯ 2 жовтки
❯ 150 г пшона
❯ 1 л молока
❯ сіль
❯ цукор
❯ кокосова стружка для посипання
Крок 1
Підготувати роз’ємну форму, вислати її харчової плівкою. Печиво стовкти в дрібну крихту. Трохи крихти відкласти
для посипання виробу, решту руками розім’яти з цукром, вершковим маслом та какао. Приготовлену масу викласти щільним шаром у форму, зробивши борти. Форму з основою десерту помістити у холодильник.
Крок 2
Пшоно промити на ситі гарячою водою та залити окропом на 15 хв. В окремому посуді довести до кипіння 800 мл молока. У мисці жовтки розговорити з молоком, що залишилося, і сумішшю для пудингу. У кипляче молоко, інтенсивно перемішуючи, влити молочну суміш з жовтками та пудингом. Масу довести до кипіння, всипати пшоно та варити 12-15 хв. Додати сіль та цукор за смаком, зняти з вогню та за допомогою блендера збити в пишну масу. Дати охолонути.
Крок 3
Охолоджену крем-кашу викласти рівним шаром на основу десерту та добре розрівняти. Крихту печива перемішати з невеликою кількістю цукру та посипати виріб. Зверху додати шар кокосової стружки. До подачі на стіл десерт
тримати у холодильнику.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…