«Діаменю» рецепт “Чізкейк із гарбуза” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
212 ккал
– 2 ст. мелених вівсяних висівок
– 1 ст. розпушувача
– 2 ст. гарбузового пюре
– кориця та імбир – на смак
– 500 г м’якого сиру
– 600 г м’якоті гарбуза
– 5 яєць
– 2 ст. кукурудзяного крохмалю
– стевіозид, кориця
– мускатний горіх – на смак
Крок 1
Гарбуз нарізаю шматочками та відварюю. Доводжу у блендері до консистенції пюре. Додаю сир, яйця, крохмаль, підсолоджувач та прянощі. Збиваю у блендері до однорідності.
Крок 2
Начинку виливаю у форму, закриваю фольгою. У лист наливаю воду і ставлю в неї форму. Випікаю годину за 180 градусів. Залишаю у холодильнику на ніч.
Крок 3
Для тіста змішую сухі складові. У пюре додаю 2 ст. води та 1 ст. олії. Перемішую та випікаю при температурі 180 градусів 30 хвилин. Викладаю на блюдо корж, зверху – начинку і посипаю прянощами.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…