Перейти до вмісту
Головна » Чорба по-болгарськи

Чорба по-болгарськи

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Чорба по-болгарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    135 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 1 великий баклажан
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ половина кореня селери
    ❯ 3-4 помідори
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 0,5 ч.л. меленого червоного перцю
    ❯ сіль
    ❯ зелень петрушки

    Покрокове приготування чорби по-болгарськи

    Крок 1

    Баклажан чистю, нарізаю кубиками, залишаю на годину в теплій солоній воді, щоб пішла гіркота. Солодкий перець і селера чищу, нарізаю шматочками, змішую з баклажаном, солю на смак і пасерую на олії.

    Крок 2

    Додаю терті помідори без шкірки, товчений часник, мелений перець та 4 ст. окропу. Варю 15-20 хвилин на малому вогні.

    Крок 3

    Посипаю подрібненою петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Чорба по-болгарськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *