«Діаменю» рецепт “Чорба по-болгарськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
135 ккал
❯ 1 великий баклажан
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ половина кореня селери
❯ 3-4 помідори
❯ 3 зубчики часнику
❯ 0,5 ч.л. меленого червоного перцю
❯ сіль
❯ зелень петрушки
Крок 1
Баклажан чистю, нарізаю кубиками, залишаю на годину в теплій солоній воді, щоб пішла гіркота. Солодкий перець і селера чищу, нарізаю шматочками, змішую з баклажаном, солю на смак і пасерую на олії.
Крок 2
Додаю терті помідори без шкірки, товчений часник, мелений перець та 4 ст. окропу. Варю 15-20 хвилин на малому вогні.
Крок 3
Посипаю подрібненою петрушкою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…