Рецепт “Чорнична вівсянка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 71
Білки 4
Жири 3
Вуглеводи 6
– 60 г вівсяних пластівців тривалого варіння
– 60 г чорниці / смородини чорної замороженої
– 1 ч. л. меду або сиропу топінамбура
– ~50 мл кокосового молока (можна замінити на звичайне)
– 100 г сиру зерненого у вершках
Крок 1
Додайте у вівсянку 180 мл води та чорниці.
Крок 2
Поставте варитися на великий вогонь до кипіння, зменште вогонь і варіть до
загустіння.
Крок 3
Вимкніть вогонь, долийте молоко до бажаної консистенції і накрийте
кришкою постояти 5 хв.
Крок 4
У готову кашу додайте сир і мед.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…