Перейти до вмісту
Головна » Чорничний кисіль

Чорничний кисіль

    Чорничний кисіль

    «Діаменю» рецепт “Чорничний кисіль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    65 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г чорниці (можна замороженої)
    – 1 ст. Псіліум
    – цукрозамінник – на смак

    Покрокове приготування чорничного киселю

    Крок 1

    Чорницю розминаю в скляній ємності, додаю 1 ст. холодної води, розмішую та проціджую.

    Крок 2

    Потім заливаю ягоди 800 мл води та доводжу до кипіння. Знову проціджую та вливаю в отриману рідину
    чорничний сік.

    Крок 3

    Розводжу Псіліум в 0,5 ст. холодної кип’яченої води, тонким струмком повільно вливаю в каструлю, додаю
    цукрозамінник.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Чорничний кисіль. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *