«Діаменю» рецепт “Чорничний кисіль” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
65 ккал
Інгредієнти
– 200 г чорниці (можна замороженої)
– 1 ст. Псіліум
– цукрозамінник – на смак
Покрокове приготування чорничного киселю
Крок 1
Чорницю розминаю в скляній ємності, додаю 1 ст. холодної води, розмішую та проціджую.
Крок 2
Потім заливаю ягоди 800 мл води та доводжу до кипіння. Знову проціджую та вливаю в отриману рідину
чорничний сік.
Крок 3
Розводжу Псіліум в 0,5 ст. холодної кип’яченої води, тонким струмком повільно вливаю в каструлю, додаю
цукрозамінник.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!