Рецепт “Чорний торт з кремом з маскарпоне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
Для основи:
❯ 20 г порошку какао
❯ 6 яєць
❯ 125 г цукру
❯ 100 г борошна
❯ вершкове масло для змащування форм
❯ сіль
Для крему:
❯ 200 мл вершків
❯ 200 г маскарпоне
❯ 70 г чорного шоколаду
Для шоколадного ганашу:
❯ 200 г молочного шоколаду
❯ 200 мл вершків
❯ 50 г чорного шоколаду
Для прикраси:
❯ 50 г чорного шоколаду
❯ свіжі ягоди ожини
❯ кілька трюфелів
❯ 30 г порошку какао
Крок 1
Яйця розділити на білки та жовтки. Білки збити з щіпкою солі, жовтки розтерти з цукром до збільшення маси обсягом вдвічі. Борошно просіяти з какао і підмішати у жовткову масу. Викласти в тісто білки та перемішати.
Крок 2
Духовку нагріти до 180 °. Форму (15-18 см) змастити олією та викласти до неї 1/2 тіста. Випікати корж 10 хв. і дати
йому охолонути у формі. Так само спекти другий корж.
Крок 3
Для крему шоколад тонко налаштувати. Вершки з маскарпоне збити, підмішати в масу шоколад.
Крок 4
Зібрати пиріг. Перший корж перевернути на сервірувальний посуд та за допомогою кондитерської лопатки
покрити його кремом. Викласти на крем другий корж. Виріб помістити у холодильник на 2 години.
Крок 5
Приготувати ганаш. Обидва види шоколаду дрібно посікти та викласти у глибоку стійку миску. У каструлі довести до кипіння вершки, вилити на шоколад та перемішувати дерев’яною лопаткою до отримання однорідної гладкої маси. Накрити миску харчовою плівкою та помістити у холодильник на 30 хв.
Крок 6
Шоколад для прикраси тонко налаштувати. Покрити торт ганашем, викласти на нього трюфелі та ягоди та густо посипати шоколадною стружкою та какао. Помістити виріб у холодильник на 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…