«Діаменю» рецепт “Човники з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
142 ккал
– 3 невеликі цукіні
– 1 свіжий огірок
– 200 г лисичок (або інших грибів)
– 300 г м’ясного фаршу
– 1 цибулина
– 100 г твердого сиру
– 2 ст. оливкової олії
– зелень, сіль, перець – на смак
Крок 1
Гриби (можна брати будь-які, зокрема і заморожені) дрібно нарізаю. Цибулину чищу та подрібнюю. Обсмажую гриби та цибулю на рослинній олії. Цукіні мою, обсушую паперовим рушником і розрізаю на дві частини.
Крок 2
Ножем роблю надрізи та ложкою дістаю м’якуш, подрібнюю її. У готовий фарш додаю гриби з цибулею і м’якуш кабачків. Частину сиру натираю на тертці та також додаю до начинки. Перемішую, солю, перчу.
Крок 3
Форму застеляю папером для випічки, змащу маслом. Човники з кабачків наповнюю начинкою, посипаю натертим сиром та розкладаю у формі. Випікаю в розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин. Перед подачею на стіл посипаю рубаною зеленню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…