Рецепт “Чізкейк із полуницею на коржі з мюслі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ:
Для основи:
❯ 200 г мюслі
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 100 г вершкового масла
❯ сіль
Для сирної маси:
❯ 6 г желатину
❯ 150 мл жирних вершків
❯ 750 г маскарпоне
❯ 2 яйця
❯ 100 г цукру
❯ 1 пакетик ванільного цукру
Для подачі та прикраси:
❯ 300 г полуниці
Крок 1
Олію посікти і викласти в чашу блендера. Додати мюслі, борошно і щіпку солі та збити до отримання однорідної
гладкої маси. Викласти масу рівним шаром у роз’ємну форму, добре розрівняти та утрамбувати та випікати у духовці
20 хв. при 180°. Готовий основі дати охолонути.
Крок 2
Маскарпоне збити з яйцями та цукром. Желатин замочити. Вершки довести до кипіння. У невеликій кількості гарячих вершків розпустити желатин, перемішати з рештою вершками та ввести в сирну масу. Сирну масу викласти на основу, що остигнула, добре розрівняти та помістити в холодильник.
Крок 3
Перед подачею полуниці вимити, обсушити, плодоніжки видалити. Усі ягоди нарізати тонкими поздовжніми пластинами та викласти на затверділу сирну масу чізкейку. За бажанням прикрасити виріб гілочками свіжої перцевої м’яти або розмарину.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…