«Діаменю» рецепт “Чизкейк на печиві” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,5 ХО
175 ккал
– 2 пачки нежирного сиру
– 350 мл натурального йогурту без добавок
– 150 г низькокалорійного печива на стевії
– 2 яйця
– 1/2 лимона
– 1/4 ст. яблучного соку
– 1,5 ст. крохмалю
– порошок стевії – на смак
Крок 1
Печиво поміщаю в пакет і качалкою розбиваю у крихту, додаю яблучний сік і перемішую. Застилаю пергаментним папером форму, викладаю тонким шаром основу з крихти печива. Утрамбую по всьому дну форми.
Крок 2
Для начинки в чаші блендера збиваю йогурт і сир. Лимон розрізаю на дві частини. Натираю на тертці, додаю до сирної маси, вбиваю яйце, всипаю крохмаль і збиваю до однорідності.
Крок 3
Виливаю масу на корж, накриваю фольгою. Випікаю у духовці при 180 градусах близько години. Охолоджую та ставлю в холодильник на 3-4 год
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…