Рецепт “Colomba pasquale” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: БЛИЗЬКО 28 ГОДИН

Інгредієнти

На 12 порцій:
❯ 500 г борошна
❯ 150 мл молока
❯ 5 г свіжих пекарських дріжджів
❯ 300 г цукру
❯ 6 жовтків
❯ 140 г вершкового масла
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 125 г цукатів
❯ 100 г лісових горіхів
❯ 50 г мигдалю + цілий мигдаль для прикраси
❯ 5 білків
❯ 25 г картопляного крохмалю
❯ сіль

Покроковий процес приготування Colomba pasquale

Крок 1

Для опари дріжджі в мисці залити 125 мл теплого молока і перемішати зі 125 г борошна. Накрити миску тканинною серветкою і залишити підходити в місці без протягів на 8 годин має збільшитися в обсязі утричі.

Крок 2

В опару додати 95 мл теплої води (прибл. 37°), 65 г цукру і 3 жовтки, порціями підмішати 250 г борошна та половину розм’якшеної олії. Вимішувати до отримання гладкого еластичного тіста та залишити підходити у місці без протягів на 12 год.

Крок 3

Порціями вмісити в тісто борошно, що залишилося, і 80 г цукру, додати 25 мл молока зі щіпкою солі та ванільним
цукром, жовтки, що залишилися та олія. Вмісити в тісто цукати. Сформувати з тіста кулю, накрити її тканинною серветкою і дати підійти 1 год.

Крок 4

Викласти тісто у форму для випікання, заповнивши її наполовину, та дати підійти 2 год.

Крок 5

Приготувати глазур. Лісові горіхи, мигдаль, крохмаль і 150 г цукру подрібнити у міксері на порошок. Білки збити у міцну піну та акуратно перемішати з подрібненою масою. Викласти масу на виріб рівним шаром, зверху розподілити цілий мигдаль. Дати виробу підійти ще бл. 40 хв.

Крок 6

Духовку нагріти до 180 ° і випікати “голубку” прибл. 1 год. За бажанням прикрасити цукровою посипанням.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Colomba pasquale. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago