«Діаменю» рецепт “Цукерки сочевичні інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
3 ХО
268 ккал

Інгредієнти

– 200 г сочевиці
– 100 г сушеного інжиру
– 100 г горіхів
– цукрозамінник – на смак
– 1-2 ст. какао

Покрокове приготування цукерок сочевичних

Крок 1

На ніч замочую сочевицю у холодній воді. Інжир замочую на 3:00. Сочевицю промиваю, заливаю чистою водою і варю 45-60 хвилин до готовності середньому вогні.

Крок 2

Воду зливаю, сочевицю подрібнюю у блендері. Інжир та горіхи подрібнюю (за бажання можна залишити середні шматочки, щоб вони відчувалися в цукерках). З’єдную всі інгредієнти та додаю цукрозамінник.

Крок 3

Ретельно перемішую, щоб вийшла однорідна маса. Формую різні цукерки. Посипаю їх какао.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Цукерки сочевичні. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago