«Діаменю» рецепт “Цукерки сочевичні інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
3 ХО
268 ккал
– 200 г сочевиці
– 100 г сушеного інжиру
– 100 г горіхів
– цукрозамінник – на смак
– 1-2 ст. какао
Крок 1
На ніч замочую сочевицю у холодній воді. Інжир замочую на 3:00. Сочевицю промиваю, заливаю чистою водою і варю 45-60 хвилин до готовності середньому вогні.
Крок 2
Воду зливаю, сочевицю подрібнюю у блендері. Інжир та горіхи подрібнюю (за бажання можна залишити середні шматочки, щоб вони відчувалися в цукерках). З’єдную всі інгредієнти та додаю цукрозамінник.
Крок 3
Ретельно перемішую, щоб вийшла однорідна маса. Формую різні цукерки. Посипаю їх какао.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…