Рецепт “Цукерки з марципана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 140 ккал, 2 г білків,
9 г жирів, 14 г вуглеводів
На 30 шт:
❯ 100 г марципанової маси
❯ 10 цукерок з шоколадно-карамельною начинкою
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ 100 г молочного шоколаду
❯ 60 г вершкового масла
Для прикрас:
❯ темна та світла шоколадна глазур
❯ декоративна посипка
Крок 1
Марципанову масу розім’яти та сформувати з неї 30 кульок. Кожну цукерку розрізати поперек на 3 рівні частини. У кожну кульку втиснути шматочок цукерки.
Крок 2
Вершкове масло розділити на дві рівні частини. На гарячій водяній бані по черзі розтопити обидва види шоколаду з 1/2 вершкового масла. Формочки для цукерок кілька разів змастити шоколадом та дати йому затвердіти.
Крок 3
У кожну форму поверх шоколадної маси, злегка втискаючи, викласти по марципановій кульці та полити шоколадом, що залишився.
Крок 4
Цукерки, що затверділи, акуратно перекинути на робочу поверхню. Нижню частину цукерок занурити в білу глазур,
верхню – у темну. Цукерки викласти на сервірувальне блюдо і прикрасити посипанням.
Мигдаль – рекордсмен серед горіхів за вмістом кальцію. 20 ядер мигдалю – добова норма вітаміну Е!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…