«Діаменю» рецепт “Цвітна капуста з фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
129 ккал
– 600 г цвітної капусти
– 500 г курячого фаршу
– 1 яйце
– 4 ст. нежирної сметани
– 70 г твердого сиру
– 1 цибулина
– 2 зубчики часнику
– сіль
– перець і зелень – на смак
– 2 ст. олії
Крок 1
Цибулю нарізаю кубиками. Часник пропускаю через прес. У сковороді на олії обсмажую цибулю до прозорості. Додаю часник, перемішую та прогріваю 30 секунд.
Крок 2
Капусту розумію на суцвіття і відварюю 7 хвилин. У фарш додаю яйце, обсмажені цибуля з часником, сіль, перець. У форму рівним шаром викладаю фарш. Зверху – капусту. Додаю в сметану сіль та перемішую
Крок 3
Змащую капусту з фаршем сметаною, посипаю перцем. Запікаю в розігрітій до 180 град. духовці 30 хвилин. Посипаю натертим сиром та зеленню, запікаю ще 5-10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…