«Діаменю» рецепт “Цвітна капуста з м’ясом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
210 ккал
– 500 г цвітної капусти
– 0,5 кг курячого фаршу
– 1 яйце
– 2 ст. нежирної сметани
– 80 г твердого сиру
– 1 цибулина
– 2 зубки часнику
– 1 ч. л. солодкої меленої паприки
– 2 ст. оливкової олії
– зелень кропу, петрушки
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Капусту мою, розбираю на суцвіття, заливаю холодною солоною водою та проціджую через 15 хвилин.
Цибулину нарізаю кубиком. Часник подрібнюю. Цибулю з часником пасерую на олії.
Крок 2
Капусту опускаю в підсолену киплячу воду, варю близько 10 хвилин, проціджую. У фарш додаю яйце, пасеровану цибулю з часником, солю, перчу і всипаю половину паприки.
Крок 3
У змащену олією форму викладаю фарш, зверху – цвітну капусту. Змащую підсоленою сметаною, посипаю паприкою. Запікаю в духовці 40 хвилин (при 180 градусах). Посипаю сиром і зеленню та ще запікаю близько 10 хвилин.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…