Рецепт “Цибульний пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

Тісто:
– Вершкове масло – 125 грамів
– Борошно – 225 грамів
– Сметана – 3 ст. ложки
– Сіль
Начинка:
– Цибуля – 4 середніх
– Плавлений сирок – 2 штуки
– Яйце – 3 штуки
– Зелень – на смак
– Сіль

Покроковий процес приготування цибульного пирога

Крок 1

Холодне вершкове масло натираємо на терку в миску. Просіюємо борошно в олію. Далі додаємо сметану, пів чайної ложки солі та починаємо замішувати. Спочатку замішуємо ложкою і потім продовжуємо руками. Замішуємо до однорідності, замотуємо в плівку та кладемо у холодильник на 30-40 хвилин.

Крок 2

Дрібно нарізаємо цибулю, перекладаємо в друшляк і поливаємо окропом. Потім промиваємо під холодною водою і даємо стекти воді.

Крок 3

Ставимо сковороду на невеликий вогонь. Наливаємо 1 ст. рослинної олії та кладемо невеликий шматочок вершкового масла. Перекладаємо цибулю в сковороду і пасуємо на маленький вогонь. Готуємо близько 30 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 4

Натираємо плавлений сирок на терку. Додаємо 2 яйця та 1 білок. Нарізаємо зелень та відправляємо до сирку. Солимо, перчимо і перемішуємо вилкою до однорідності.

Крок 5

Ділимо тісто на дві частини та половинку знову забираємо в холод. Присипаємо стіл борошном і починаємо розкочувати тісто до 5 мм. Діаметр тесту повинен бути трохи більшим за діаметр форми. Другий шматок робимо у діаметр форми.

Крок 6

Змащуємо вершковим маслом форму для випікання. Перекладаємо тісто у форму та робимо невеликі борти. Виделкою робимо проколи, щоб тісто не роздувалося. Ставимо в духовку 200 градусів на 10 хв.

Крок 7

Висипаємо цибулю в начинку та перемішуємо. Викладаємо начинку у форму та рівномірно розподіляємо за тестом. Накриваємо тістом. У жовток додаємо 1 ст. молока чи води. Розмішуємо та змащуємо тісто. Робимо кілька проколів ножем, щоб тісто не роздувалося. Відправляємо у духовку на 30 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Цибульний пиріг. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

14 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

15 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago