«Діаменю» рецепт “Цибульний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
26 ккал
– 3 л води
– 6 середніх цибулин
– 1 кг капусти
– 300 г болгарського перцю
– 300 г селери
Крок 1
Воду доводжу до кипіння, цибулю нарізаю півкільцями, капусту дрібно шаткую, очищену болгарську перець і селера нарізаю короткою соломкою.
Крок 2
Всі інгредієнти поміщаю в киплячу воду та варю близько 30 хвилин
Це ароматне блюдо дієтологи рекомендують включати в меню при цукровому діабеті не частіше одного разу на тиждень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…