«Діаменю» рецепт “Цибульний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
26 ккал
– 3 л води
– 6 середніх цибулин
– 1 кг капусти
– 300 г болгарського перцю
– 300 г селери
Крок 1
Воду доводжу до кипіння, цибулю нарізаю півкільцями, капусту дрібно шаткую, очищену болгарську перець і селера нарізаю короткою соломкою.
Крок 2
Всі інгредієнти поміщаю в киплячу воду та варю близько 30 хвилин
Це ароматне блюдо дієтологи рекомендують включати в меню при цукровому діабеті не частіше одного разу на тиждень
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…