Рецепт “Цибуля фарширована грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 4 великі червоні цибулини
❯ 100 г печериць
❯ 75 г копченої шинки (або копченої грудинки)
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ 2 ст. л. жирних вершків
❯ 1 ст. л. панірувальних сухарів
❯ 80 г тертого сиру
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулини очистити, у кожної зрізати верхівку. Цибулини з верхівками варити в киплячій посоленій воді 10 хв і перекласти в інший посуд. З кожної цибулини вибрати серцевину. Вибрану цибулю порубати.
Крок 2
Гриби промити, обсушити та нарізати скибочками. Шинку нарізати дрібними кубиками та обсмажувати на сковороді на 1/2 ст. л. олії 5 хв. Додати цибулю, гриби та обсмажити до золотистого кольору. Підмішати петрушку, влити вершки, прогріти та зняти з вогню. Перемішати з сухарями та сиром, посолити та поперчити.
Крок 3
Духовку нагріти до 190 °. Цибулини збризкати маслом, злегка поперчити всередині та зовні та поставити у форму. Наповнити цибулини начинкою та запікати 15–20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…