Рецепт “Цитрусовий кекс із ваніллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН
На 6 порцій:
Для тесту:
❯ 4 яйця
❯ 220 г цукру
❯ 1 стручок ванілі
❯ 150 г борошна
❯ 1/2 пакетика розпушувача для тесту
❯ 100 г меленого мигдалю
❯ 150 г вершкового масла + для змащування форми
❯ терта цедра
❯ 1/2 лимона
Для сиропу та подачі:
❯ 220 г цукру
❯ 250 мл апельсинового соку
❯ цедра 1 апельсина (скибочками)
❯ цукрова пудра
Крок 1
Для сиропу сік нагрівати із цедрою та цукром до повного розчинення цукру. Довести до кипіння та варити 5 хв. Сироп зняти з вогню і дати йому охолонути.
Крок 2
Масло розтопити на повільному вогню. У глибокій мисці яйця розбовтати та вискоблити в них стручок ванілі. Додати цукор та розтерти яйця до біла. Збивати, доки маса не збільшиться обсягом втричі.
Крок 3
Просіяти на яєчну масу борошно з розпушувачем, додати вершкове масло, мигдаль, цедру лимона та добре перемішати.
Крок 4
Духовку нагріти до 160 °. Форму для випікання змастити олією та влити в неї тісто. Випікати виріб 45-50 хв. Готовий кекс вийняти з форми та гарячим полити апельсиновий сироп. Густо посипати кекс цукровою пудрою.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…