Рецепт “Цитрусовий кекс із ваніллю” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 20 ХВИЛИН
На 6 порцій:
Для тесту:
❯ 4 яйця
❯ 220 г цукру
❯ 1 стручок ванілі
❯ 150 г борошна
❯ 1/2 пакетика розпушувача для тесту
❯ 100 г меленого мигдалю
❯ 150 г вершкового масла + для змащування форми
❯ терта цедра
❯ 1/2 лимона
Для сиропу та подачі:
❯ 220 г цукру
❯ 250 мл апельсинового соку
❯ цедра 1 апельсина (скибочками)
❯ цукрова пудра
Крок 1
Для сиропу сік нагрівати із цедрою та цукром до повного розчинення цукру. Довести до кипіння та варити 5 хв. Сироп зняти з вогню і дати йому охолонути.
Крок 2
Масло розтопити на повільному вогню. У глибокій мисці яйця розбовтати та вискоблити в них стручок ванілі. Додати цукор та розтерти яйця до біла. Збивати, доки маса не збільшиться обсягом втричі.
Крок 3
Просіяти на яєчну масу борошно з розпушувачем, додати вершкове масло, мигдаль, цедру лимона та добре перемішати.
Крок 4
Духовку нагріти до 160 °. Форму для випікання змастити олією та влити в неї тісто. Випікати виріб 45-50 хв. Готовий кекс вийняти з форми та гарячим полити апельсиновий сироп. Густо посипати кекс цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…