«Діаменю» рецепт “Десерт із хурмою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
189 ккал
– 1 велика хурма
– 300 г пастоподібного сиру
Крок 1
Хурму розрізаю навпіл. З однієї половинки знімаю шкірку, нарізаю шматочками. Другу половинку подрібнюю блендером, змішую з сиром.
Крок 2
У склянку викладаю шматочки хурми, заповнюю фруктово-сирною пастою
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…