«Діаменю» рецепт “Десерт із хурмою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
189 ккал
– 1 велика хурма
– 300 г пастоподібного сиру
Крок 1
Хурму розрізаю навпіл. З однієї половинки знімаю шкірку, нарізаю шматочками. Другу половинку подрібнюю блендером, змішую з сиром.
Крок 2
У склянку викладаю шматочки хурми, заповнюю фруктово-сирною пастою
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…