Рецепт “Десерт вершково-ягідний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 35 хвилин
Для локшини:
– 500 г борошна
– 1 яйце
– 250 мл холодної води
– Сіль
Для супу:
– 500 г лісових грибів (за бажанням – свіжозаморожених)
– 1 стебло цибулі-порею
– 2 моркви
– 2 ст. л. рослинної олії
– Рубана зелень для подачі
– Перець
– Сіль
Крок 1
Желатин замочити у холодній воді та дати йому набрякнути. Ягоди розморозити, в каструлі залити 500 мл гарячої води, додати 200 г цукру, довести до кипіння та варити без кришки на повільному вогні бл. 8 хв. Каструлю зняти з вогню і дати ягідному сиропу повністю охолонути під кришкою. За бажанням додати цукор та лимонну кислоту (або сік лимона) на смак.
Крок 2
Вершки добре охолодити та збити з цукром, що залишився. Набряклий желатин віджати. Половину желатину розпустити на гарячій водяній бані та ввести у вершки. Вершкову масу добре перемішати, розлити по формах, дати охолонути при кімнатній температурі та помістити в холодильник мін. на 1 год.
Крок 3
У невеликій кількості ягідного сиропу розпустити желатин, що залишився. Желатинову масу перемішати з ягідним сиропом і розлити його у формочки на затверділу вершкову масу, викладаючи разом з провареними ягодами. Десерт помістити в холодильник до повного затвердіння. Перед подачею прикрасити десерт листя м’яти. За бажанням доповнити свіжими ягодами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…