Рецепт “Десерт зі слив з маскарпоне” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 ХВИЛИН
На 6 порцій:
❯ 500 г злив
❯ 100 г очищених волоських горіхів
❯ 70 г цукру
❯ щіпка меленої кориці
❯ 250 г маскарпоне
❯ 100 мл жирних вершків
❯ 150 г цукрової пудри
❯ листочки м’яти для прикраси
Крок 1
Сливи вимити, обсушити, розрізати кожну навпіл, кісточки видалити. 6 половинок слив відкласти для прикраси, на кожній зробити 3 поздовжніх розрізи, не прорізаючи остаточно. Ті, що залишилися половинки слив нарізати тонкими поздовжніми скибочками.
Крок 2
Горіхи крупно порубати та обсмажити на сковороді без жиру, до появи тонкого аромату. Присипати горіхи цукром і корицею і, перемішуючи, обсмажувати, доки злегка не карамелізується. Горіхи в карамелі перекласти на лист пергаменту та охолодити.
Крок 3
Для крему маскарпоне збити з вершками та цукровою пудрою. Нарізані сливи розкласти по келихах або креманках, розподілити горіхи та накрити кремом. Десерт до подачі тримати в холодильнику. Прикрасити відкладеними половинками слив і листи м’яти.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…