«Діаменю» рецепт “Діаморозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,2 ХО
110 ккал

Інгредієнти

– 100 г нежирної сметани
– 1 ст. свіжої малини
– 1 ст. холодної питної води
– 10 г желатину
– порошок стевії – на смак

Покрокове приготування діаморозива

Крок 1

Ягоди малини подрібнюю у блендері до консистенції пюре. До сметани додаю порошок стевії та збиваю в блендері. Желатин розчиняю в холодній воді та трохи підігріваю на малому вогні до повного розчинення. Залишаю охолоджуватися.

Крок 2

Змішую малинове пюре зі сметаною. Розкладаю морозиво по пластикових стаканчиках та ставлю в морозильну камеру на 2 години.

Крок 3

Перед подачею прикрашаю десерт листочками м’яти або стевії. Стевія в мене завжди під рукою вирощую її в горщику на підвіконні.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Діаморозиво. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago