Рецепт “Домашній йогурт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

– Молоко – 1 літр
– Цукор – 1 ст. ложка
– Закваска – 1 флакон

Покроковий процес приготування домашнього йогурту

Крок 1

У каструлю наливаємо один літр молока та ставимо на середній вогонь. Якщо ви використовуєте домашнє та пастеризоване молоко, його потрібно прокип’ятити та остудити. Супер пастеризоване або ультра пастеризоване молоко кип’ятити не потрібно. Постійно перемішуємо та доводимо температуру до 38-39 градусів. Якщо у вас немає термометра, можна перевіряти пальцем. Пальцю має бути тепло.

Крок 2

Якщо ви хочете солодкий йогурт, то додайте 1 ст.л. Додаємо в закваску трохи молока, збовтуємо, виливаємо в молоко і перемішуємо. Переливаємо молоко в чистий термос і залишаємо на ніч. Залежно від жирності молока у вас вийде питний або густий йогурт.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашній йогурт. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

9 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

9 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago