Рецепт “Домашній йогурт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Молоко – 1 літр
– Цукор – 1 ст. ложка
– Закваска – 1 флакон
Крок 1
У каструлю наливаємо один літр молока та ставимо на середній вогонь. Якщо ви використовуєте домашнє та пастеризоване молоко, його потрібно прокип’ятити та остудити. Супер пастеризоване або ультра пастеризоване молоко кип’ятити не потрібно. Постійно перемішуємо та доводимо температуру до 38-39 градусів. Якщо у вас немає термометра, можна перевіряти пальцем. Пальцю має бути тепло.
Крок 2
Якщо ви хочете солодкий йогурт, то додайте 1 ст.л. Додаємо в закваску трохи молока, збовтуємо, виливаємо в молоко і перемішуємо. Переливаємо молоко в чистий термос і залишаємо на ніч. Залежно від жирності молока у вас вийде питний або густий йогурт.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…