Рецепт “Домашній йогурт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– Молоко – 1 літр
– Цукор – 1 ст. ложка
– Закваска – 1 флакон
Крок 1
У каструлю наливаємо один літр молока та ставимо на середній вогонь. Якщо ви використовуєте домашнє та пастеризоване молоко, його потрібно прокип’ятити та остудити. Супер пастеризоване або ультра пастеризоване молоко кип’ятити не потрібно. Постійно перемішуємо та доводимо температуру до 38-39 градусів. Якщо у вас немає термометра, можна перевіряти пальцем. Пальцю має бути тепло.
Крок 2
Якщо ви хочете солодкий йогурт, то додайте 1 ст.л. Додаємо в закваску трохи молока, збовтуємо, виливаємо в молоко і перемішуємо. Переливаємо молоко в чистий термос і залишаємо на ніч. Залежно від жирності молока у вас вийде питний або густий йогурт.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…