«Діаменю» рецепт “Домашній сир” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,1 ХО
142 ккал
– 400 г сиру
– 50 г вершкового масла
– по 1/3 ч. л. солі та соди
– сушені прянощі – на смак
Крок 1
Сир ретельно кришу чи пропускаю через м’ясорубку, додаю олію, сіль, соду, прянощі. Перемішуючи, нагріваю масу, щоб розплавилася.
Крок 2
Потім на мінімальному вогні варю 10 хвилин – суміш повинна бути тягучою, м’якою, з бульбашками.
Крок 3
Переливаю її в силіконову форму, остуджую, перевертаю на блюдо.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…