«Діаменю» рецепт “Домашній сир” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,1 ХО
142 ккал

Інгредієнти

– 400 г сиру
– 50 г вершкового масла
– по 1/3 ч. л. солі та соди
– сушені прянощі – на смак

Покроковий процес приготування домашнього сиру

Крок 1

Сир ретельно кришу чи пропускаю через м’ясорубку, додаю олію, сіль, соду, прянощі. Перемішуючи, нагріваю масу, щоб розплавилася.

Крок 2

Потім на мінімальному вогні варю 10 хвилин – суміш повинна бути тягучою, м’якою, з бульбашками.

Крок 3

Переливаю її в силіконову форму, остуджую, перевертаю на блюдо.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашній сир. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago