Рецепт “Домашня локшина з кольоровими добавками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 500 г пшеничного борошна
❯ 3 яйця
❯ 3 жовтки
❯ сіль
❯ 2 ст. л. пюре шпинату (подрібнити за допомогою блендера)
❯ 2 ч. л. меленої паприки
❯ 2 ст. л. вершків
Крок 1
Борошно із щіпкою солі просіяти гіркою на робочу поверхню. Зробити в гірці поглиблення, вбити у нього яйця та жовтки та руками вимісити круте гладке тісто.
Крок 2
Паприку розвести в вершках і добре перемішати. Тісто розділити на 3 рівні частини, одну частину відкласти та накрити тканинною серветкою.
Крок 3
В одну з частин, що залишилися вмісити розведену паприку, в іншу – пюре шпинату. Усі три частини тіста помістити у холодильник на 30 хв.
Крок 4
На посипаному борошном робітнику поверхні по черзі розкотити кожну частину тесту в тонкий пласт і нарізати локшиною.
Крок 5
Вироби розкласти на робочій поверхні за кімнатної температури та залишити підсихати на 30–50 хв. Локшину відварити в окропі підсоленої води. Подати як гарніру або основної страви, додавши соус для пасти на смак.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…