Рецепт “Домашня локшина з кольоровими добавками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
На 4 порції:
❯ 500 г пшеничного борошна
❯ 3 яйця
❯ 3 жовтки
❯ сіль
❯ 2 ст. л. пюре шпинату (подрібнити за допомогою блендера)
❯ 2 ч. л. меленої паприки
❯ 2 ст. л. вершків
Крок 1
Борошно із щіпкою солі просіяти гіркою на робочу поверхню. Зробити в гірці поглиблення, вбити у нього яйця та жовтки та руками вимісити круте гладке тісто.
Крок 2
Паприку розвести в вершках і добре перемішати. Тісто розділити на 3 рівні частини, одну частину відкласти та накрити тканинною серветкою.
Крок 3
В одну з частин, що залишилися вмісити розведену паприку, в іншу – пюре шпинату. Усі три частини тіста помістити у холодильник на 30 хв.
Крок 4
На посипаному борошном робітнику поверхні по черзі розкотити кожну частину тесту в тонкий пласт і нарізати локшиною.
Крок 5
Вироби розкласти на робочій поверхні за кімнатної температури та залишити підсихати на 30–50 хв. Локшину відварити в окропі підсоленої води. Подати як гарніру або основної страви, додавши соус для пасти на смак.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…