Рецепт “Домашня шаурма” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Куряча грудка – 2(700 грамів)
– Помідори – 200 грамів
– Цибуля – 100 грамів
– Кріп – 20 грамів
– Кинза або петрушка – 30 грамів
– Квашена капуста – 200 грамів
– Сіль
– Чорний перець
– Гострий маринований перчик
– Вірменський лаваш
Для соусу:
– Майонез – 100 грамів
– Кетчуп – 100 грамів
– Сметана жирна – 150 грамів
– Часник – 2 зубчики
Покроковий процес приготування домашньої шаурми
Крок 1
Курячі грудки розрізаємо на три частини. На 700 грамів м’яса беремо 1 ст. аджики і добре перемішуємо. Поки що відставляємо м’ясо убік.
Крок 2
Починаємо робити соус. Змішуємо майонез, кетчуп і сметану (чим смачнішими будуть ці інгредієнти, тим смачніше вийде соус). Дуже дрібно нарізаємо кріп та часник, і відправляємо у соус. Солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
Крок 3
Нарізаємо цибулю, помідор і капусту дрібними шматочками. Дрібно нарізаємо зелень.
Крок 4
Наливаємо масло у сковороду і починаємо смажити м’ясо. М’ясо має добре підрум’янитися з двох боків. Потім нарізаємо м’ясо кубиками.
Крок 5
Смужковою в ширину викладаємо на лаваш цибулю, капусту, зелень (можна додати перчик), помідор і заливаємо соусом. Тепер додаємо більше м’яса і щільно загортаємо лаваш. Обсмажуємо на сковороді під пресом.