«Діаменю» рецепт “Домашнє мохіто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
7 ккал
Інгредієнти
– 2 лайми
– 2 гілочки м’яти
– 1 л холодної газованої води
– стевіозид та лід – на смак
Покрокове приготування мохіто
Крок 1
Лайм мою і нарізаю кружальцями. М’яту нарізаю довільно. У ступці чи склянці розтираю лайм з м’ятою та підсолоджувачем.
Крок 2
Викладаю суміш у графин, заливаю холодною газованою водою. Даю настоятися у холодильнику не менш як годину
Крок 3
Перед подачею додаю кубики льоду та прикрашаю шматочками лайма та листочками м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!