«Діаменю» рецепт “Домашнє морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,8 ХО
28 ккал

Інгредієнти

– 50 г нежирної сметани
– 100 г фруктів та ягід
– 100 мл води
– 5 г желатину
– замінник цукру – на смак

Покрокове приготування домашнього морозива

Крок 1

Фрукти та ягоди нарізаю шматочками (можна використовувати заморожені), змішую із замінником цукру та сметаною. Доводжу блендером до однорідної консистенції.

Крок 2

Желатин всипаю у воду, ставлю на вогонь і постійно помішуючи, чекаю, поки він розчиниться. Додаю желатин до фруктово-ягідного пюре, ретельно перемішую та розливаю по формах. Ставлю в морозильну камеру на 2 години для заморожування

Крок 3

Перед подачею прикрашаю шматочками фруктів, ягодами та листям м’яти.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Домашнє морозиво. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago