«Діаменю» рецепт “Домашнє морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
28 ккал
– 50 г нежирної сметани
– 100 г фруктів та ягід
– 100 мл води
– 5 г желатину
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Фрукти та ягоди нарізаю шматочками (можна використовувати заморожені), змішую із замінником цукру та сметаною. Доводжу блендером до однорідної консистенції.
Крок 2
Желатин всипаю у воду, ставлю на вогонь і постійно помішуючи, чекаю, поки він розчиниться. Додаю желатин до фруктово-ягідного пюре, ретельно перемішую та розливаю по формах. Ставлю в морозильну камеру на 2 години для заморожування
Крок 3
Перед подачею прикрашаю шматочками фруктів, ягодами та листям м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…