«Діаменю» рецепт “Домашнє морозиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
28 ккал
– 50 г нежирної сметани
– 100 г фруктів та ягід
– 100 мл води
– 5 г желатину
– замінник цукру – на смак
Крок 1
Фрукти та ягоди нарізаю шматочками (можна використовувати заморожені), змішую із замінником цукру та сметаною. Доводжу блендером до однорідної консистенції.
Крок 2
Желатин всипаю у воду, ставлю на вогонь і постійно помішуючи, чекаю, поки він розчиниться. Додаю желатин до фруктово-ягідного пюре, ретельно перемішую та розливаю по формах. Ставлю в морозильну камеру на 2 години для заморожування
Крок 3
Перед подачею прикрашаю шматочками фруктів, ягодами та листям м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…