Рецепт “Donas Amélias кексики з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 12 ВИРОБІВ:
❯ 500 г цукру
❯ 250 г кукурудзяного борошна
❯ 250 г маргарину
❯ 5 яєць
❯ 4 жовтки
❯ 2 ст. л. меленої кориці
❯ 125 г рідкої патоки
❯ жменю родзинок
❯ цукрова пудра
❯ жир для змащування формочок
Крок 1
Родзинки промити, на 10 хв залити в невеликому посуді окропом. Родзинки відкинути на сито, злегка обсушити
та відкласти.
Крок 2
Маргарин розм’якшити та збити з яйцями, жовтками та цукром. Додати патоку та повторно збити. Порціями підмішати кукурудзяне борошно та мелену корицю і перемішувати до отримання гладкого однорідного тесту.
Крок 3
Духовку нагріти до 160 °. У порційні форми для маффінів вставити паперові касети. За підготовленими формами
розкласти родзинки, розподілити тісто та випікати вироби 40 хв.
Крок 4
Готові вироби вийняти з форм і дати їм повністю охолонути на кондитерській ґратах. Перекласти вироби на блюдо сервування і густо посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…