«Діаменю» рецепт “Драники з капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
190 ккал
– 1/4 качана білокачанної капусти
– 1 куряче яйце
– 1 ст. молока
– 3-4 ст. вівсяного борошна
– сіль
– чорний перець
– 3-4 гілочки кропу
– 1 зубок часнику
– оливкова олія для смаження
Крок 1
Капусту дрібно шаткую, солю і злегка мну руками, щоб виділилося трохи соку. Додаю куряче яйце. Молоко злегка підігріваю і вливаю до капусті
Крок 2
Борошно всипаю поступово, добре перемішую до однорідної консистенції. Тісто має вийти як на оладки. Зелень кропу і часник дрібно шаткую і додаю до капустяної масі, солю, перчу. Все ретельно перемішую.
Крок 3
Смажу драники на сковороді з двох сторін по 5 хвилин до золотистого кольору.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…