Рецепт “Дріжджові пиріжки з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 2 години
Для тіста:
– 400 г борошна
– 200 мл води
– 2 ст. л. вершкового масла
– 1 ст. л. цукру
– 1/2 ч. л. солі
– 1 пакетик сухих пекарських дріжджів
– 1 ст. л. кунжуту (за бажанням)
– 1 жовток
Для начинки:
– 500 г білої риби
– 1 велика цибулина
– 3 ст. л. панірувальних сухарів
– 1 пучок кропу
– Рослинна олія
– Сіль
– Перець
Крок 1
Для тіста олію розм’якшити. Борошно в мисці перемішати з дріжджами, сіллю та цукром, додати масло і, вливаючи цівкою теплу воду, вимісити тісто. Накрити миску тканинною серветкою і дати тесту підійти прибл. 30 хв.
Крок 2
Для начинки кріп промити, перебрати, обсушити та порубати. Цибулину очистити, нарізати кубиками та обсмажувати на олії до прозорості. Додати рибу, посолити та готувати, часто перемішуючи, поки риба не почне розвалюватися на шматочки. Присипати рибу панірувальними сухарями, додати кріп, перемішати та охолодити.
Крок 3
Тісто розкотити в тонкий пласт і нарізати 16–20 кружків діаметром бл. 10 см. Викласти на кружки начинку і сформувати пиріжки, защипуючи краї. Вироби відсадити на вистелений пергаментом лист.
Крок 4
Жовток розбовтати та за допомогою кулінарного пензлика змастити пиріжки. Посипати вироби кунжутом та випікати 35-40 хв при 180 °.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…