Рецепт “Дріжджові пиріжки з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 2 години
Для тіста:
– 400 г борошна
– 200 мл води
– 2 ст. л. вершкового масла
– 1 ст. л. цукру
– 1/2 ч. л. солі
– 1 пакетик сухих пекарських дріжджів
– 1 ст. л. кунжуту (за бажанням)
– 1 жовток
Для начинки:
– 500 г білої риби
– 1 велика цибулина
– 3 ст. л. панірувальних сухарів
– 1 пучок кропу
– Рослинна олія
– Сіль
– Перець
Крок 1
Для тіста олію розм’якшити. Борошно в мисці перемішати з дріжджами, сіллю та цукром, додати масло і, вливаючи цівкою теплу воду, вимісити тісто. Накрити миску тканинною серветкою і дати тесту підійти прибл. 30 хв.
Крок 2
Для начинки кріп промити, перебрати, обсушити та порубати. Цибулину очистити, нарізати кубиками та обсмажувати на олії до прозорості. Додати рибу, посолити та готувати, часто перемішуючи, поки риба не почне розвалюватися на шматочки. Присипати рибу панірувальними сухарями, додати кріп, перемішати та охолодити.
Крок 3
Тісто розкотити в тонкий пласт і нарізати 16–20 кружків діаметром бл. 10 см. Викласти на кружки начинку і сформувати пиріжки, защипуючи краї. Вироби відсадити на вистелений пергаментом лист.
Крок 4
Жовток розбовтати та за допомогою кулінарного пензлика змастити пиріжки. Посипати вироби кунжутом та випікати 35-40 хв при 180 °.
Рецепт "Pasta e fagioli – паста з квасолею" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з…
Рецепт "Касулет з качкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6–8…
Рецепт "Бефстроганів з печерицями" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…