Рецепт “Дріжджові вертушки з джемом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 40 ВИРОБІВ:
❯ 700 г борошна
❯ 1 пакетик сухих пекарських дріжджів
❯ 3 ст. л. цукру
❯ 250 мл вершків
❯ 250 г вершкового масла
❯ 1 ч. л. солі
❯ 1 яйце + 1 жовток для змащування
Для начинки та подачі:
❯ 100 г товчених горіхів асорті
❯ 150 г густого джему
❯ цукрова пудра
Крок 1
Вершкове масло нарізати кубиками та розм’якшити. Вершки нагріти до кімнатної температури.
Крок 2
У глибоку миску просіяти борошно із сіллю, додати цукор, дріжджі та добре перемішати. Покласти вершкове масло, вбити яйце і, вливаючи тонким струмком вершки, вимісити гладке еластичне тісто.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати вистелений пергаментом лист.
Крок 4
Тісто тонко розкотити та нарізати невеликими трикутниками (за бажанням – фігурним ножем). Для начинки джем перемішати з товченими горіхами.
Крок 5
На кожен трикутник покласти трохи начинки та згорнути трикутники рулетики. Вироби перекласти на лист.
Крок 6
Жовток розбовтати з 1 ст. л. води та змастити вироби за допомогою кулінарного пензлика. Випікати вертушки 15-20 хв. Готові вироби гарячими посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…