Перейти до вмісту
Головна » ДВАНАДЦЯТЬ ЛОЖОК італійський швидкий пиріг

ДВАНАДЦЯТЬ ЛОЖОК італійський швидкий пиріг

    ДВАНАДЦЯТЬ ЛОЖОК італійський швидкий пиріг

    Рецепт “ДВАНАДЦЯТЬ ЛОЖОК італійський швидкий пиріг” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    8 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    – 12 ложок борошна
    – 12 ложок цукру
    – 12 ложок рослинної олії
    – 12 ложок молока
    – 3 яйця
    – 1 пакетик розпушувача для тесту
    – Сік та цедра 1/2 лимона
    – Сіль

    Покроковий процес приготування італійського пирога

    Крок 1

    У глибокій мисці борошно перемішати з цукром, щіпкою солі та цедрою лимона. Додати розпушувач, влити олію, молоко та перемішувати до одержання однорідного тесту.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 180°. Підготувати форму для випікання і змастити її жиром.

    Крок 3

    Влити тісто у підготовлену форму та випікати виріб 30–35 хв. Готовність перевірити за допомогою дерев’яної шпажки: проткнути виріб по центру, якщо шпажка виходить сухий, пиріг готовий.

    Крок 4

    Готовому пирогу дати повністю охолонути у формі та перевернути його на блюдо сервування. Посипати пиріг з цукровою пудрою.

    НА ЗАМІТКУ:
    Пиріг нескладно перетворити торт зі сметанним кремом. Для крему зі 100 г цукру, 1 ч. л. соку лимона та 50 мл води приготувати сироп. У киплячий сироп всипати 1 ч. л. агар-агару та варити 1 хв. Сироп злегка остудити та перемішати з 350 г сметани. Пиріг розрізати впоперек на 2 коржі. Один корж укласти у вистелену харчовою плівкою роз’ємну форму для торта та покрити 1/2 креми. Накрити іншим коржем, викласти крем, що залишився і дати йому застигнути (близько 20 хв).

    Сьогодні ми дізналися як приготувати ДВАНАДЦЯТЬ ЛОЖОК італійський швидкий пиріг. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *