«Діаменю» рецепт “Джем із мандаринів” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
45 ккал
– 5 середніх мандаринів
– 1 ст. води
– 1 ст. подрібненої мандаринової цедри
– 1 ч. л. свіжого лимонного соку
– кориця і цукрозамінник – на смак
Крок 1
Мандарини мою, очищаю від шкірки. Поділяю плоди на часточки. У каструлю вливаю склянку води, додаю мандаринові часточки, доводжу до кипіння та варю на малому вогні протягом 15 хвилин.
Крок 2
Вливаю лимонний сік і додаю мандаринову цедру та цукрозамінник (на смак). Ретельно розмішую і варю ще кілька хвилин.
Крок 3
Тим, хто любить аромат кориці, рекомендую додати щіпку ці прянощі. Знімаю з вогню та даю страві охолонути. Зберігаю в холодильнику у скляному посуді під кришкою тиждень.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…