Рецепт “Джем з обліпихи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
❯ 1 кг обліпихи
❯ 1 кг цукру
❯ сік 1 лимона
Крок 1
Ягоди вимити, обсушити та в каструлі засипати цукром. На сильному вогні нагрівати, помішуючи, доки ягода не пустить сік.
Крок 2
Зменшити вогонь до середнього і варити джем 10-15 хв, поки усі ягоди не розваряться.
Крок 3
Дати масі повністю охолонути та протерти через сито. Протерту масу перелити в каструлю, на середньому вогні довести до кипіння і варити, помішуючи, 20-25 хв. Маса має уваритися на третину. Готовий джем закласти у банки.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…