Перейти до вмісту
Головна » Ескімо з банана

Ескімо з банана

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ескімо з банана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 хвилин
    У 1 порції: 580 ккал, 9 г білків,
    32 г жирів, 69 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 банани
    ❯ 200 г чорного шоколаду
    ❯ 100 г горіхів (волоських, фундука, арахісу або мигдалю)

    Покроковий процес приготування Ескімо з банана

    Крок 1

    Неочищені банани викласти в миску, залити окропом і залишити на 2-3 хв. Коли бананова шкірка почорніє, воду злити. Дати трохи охолонути. Банани очистити та нарізати половинками.

    Крок 2

    Для глазурі шоколад порубати або натерти на крупній тертці та розтопити на водяній бані на слабкому вогні (ємність із шоколадом не повинна торкатися окропу – при контакті з водою температура буде значно вищою, чим потрібно, і шоколад не розплавиться, а згорить).

    Крок 3

    Горіхи порубати чи подрібнити у блендері. Банани наколоти на дерев’яні шпажки, десертні вилки або палички для морозива, вмочити в шоколадну глазур і обваляти в горіхах. Дати глазурі затвердіти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ескімо з банана. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *