Рецепт “Ескімо з банана” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 хвилин
У 1 порції: 580 ккал, 9 г білків,
32 г жирів, 69 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 банани
❯ 200 г чорного шоколаду
❯ 100 г горіхів (волоських, фундука, арахісу або мигдалю)
Крок 1
Неочищені банани викласти в миску, залити окропом і залишити на 2-3 хв. Коли бананова шкірка почорніє, воду злити. Дати трохи охолонути. Банани очистити та нарізати половинками.
Крок 2
Для глазурі шоколад порубати або натерти на крупній тертці та розтопити на водяній бані на слабкому вогні (ємність із шоколадом не повинна торкатися окропу – при контакті з водою температура буде значно вищою, чим потрібно, і шоколад не розплавиться, а згорить).
Крок 3
Горіхи порубати чи подрібнити у блендері. Банани наколоти на дерев’яні шпажки, десертні вилки або палички для морозива, вмочити в шоколадну глазур і обваляти в горіхах. Дати глазурі затвердіти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…