«Діаменю» рецепт “Фаршировані гречкою гриби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
115 ккал
– 8 великих
– печериць
– цибулина
– 2 ч. л. соєвого соусу
– 1 ч. л. гречаної крупи
– гілочка кропу
Крок 1
У грибів відокремлюю капелюшки від ніжок. Ніжки та цибулю дрібно нарізаю, змішую та обсмажую на рослинної олії.
Крок 2
Крупу варю до готовності, додавши в воду, що закипіла, 1 ч.л. соєвого соусу. Змішую гречку із засмажкою, додаю рубану зелень і соус, що залишився.
Крок 3
Наповнюю начинкою змащені олією капелюшки. Запікаю в духовці при 160 град.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…