«Діаменю» рецепт “Фаршировані гречкою гриби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
115 ккал
– 8 великих
– печериць
– цибулина
– 2 ч. л. соєвого соусу
– 1 ч. л. гречаної крупи
– гілочка кропу
Крок 1
У грибів відокремлюю капелюшки від ніжок. Ніжки та цибулю дрібно нарізаю, змішую та обсмажую на рослинної олії.
Крок 2
Крупу варю до готовності, додавши в воду, що закипіла, 1 ч.л. соєвого соусу. Змішую гречку із засмажкою, додаю рубану зелень і соус, що залишився.
Крок 3
Наповнюю начинкою змащені олією капелюшки. Запікаю в духовці при 160 град.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…