Калорійність

Фаршировані гречкою гриби

«Діаменю» рецепт “Фаршировані гречкою гриби” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,9 ХО
115 ккал

Інгредієнти

– 8 великих
– печериць
– цибулина
– 2 ч. л. соєвого соусу
– 1 ч. л. гречаної крупи
– гілочка кропу

Покрокове приготування фаршированих грибів

Крок 1

У грибів відокремлюю капелюшки від ніжок. Ніжки та цибулю дрібно нарізаю, змішую та обсмажую на рослинної олії.

Крок 2

Крупу варю до готовності, додавши в воду, що закипіла, 1 ч.л. соєвого соусу. Змішую гречку із засмажкою, додаю рубану зелень і соус, що залишився.

Крок 3

Наповнюю начинкою змащені олією капелюшки. Запікаю в духовці при 160 град.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані гречкою гриби. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago