Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані груші з волоськими горіхами

Фаршировані груші з волоськими горіхами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фаршировані груші з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 15 хвилин
    У 1 порції: 210 ккал, 6 г білків,
    12 г жирів, 46 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 апельсини
    ❯ 100 г меду
    ❯ 1 ч. л. ванільного цукру
    ❯ 4 стиглі груші твердих сортів
    Для начинки:
    ❯ 100 г ядер волоських горіхів
    ❯ 2 ст. л. меду
    ❯ щіпка меленої кориці

    Покроковий процес приготування фаршированих груш

    Крок 1

    Апельсини вимити та обсушити. З одного плода зрізати цедру тонкою соломкою. З обох апельсинів витиснути сік.

    Крок 2

    Для соусу в невеликій каструлі змішати 100 г меду з ванільним цукром та апельсиновим соком, додати цедру. Поставити на слабкий вогонь і за постійного помішування довести соус до кипіння

    Крок 3

    Нагріти духовку до 170 °. Для начинки горіхи злегка підрум’янити на сковороді без додавання жиру, порубати та перемішати з медом та корицею

    Крок 4

    Груші вимити та обсушити. Кожен плід розрізати поперек на дві частини, з нижньої акуратно вийняти м’якуш та насіння. Наповнити груші горіхово-медовою сумішшю, помістити в жароміцну форму, вистелену промаслено

    Крок 5

    Подати фаршировані груші, полив апельсиново-медовий соус. Добре прикрасити десерт свіжими листочками м’яти
    або меліси

    Окрім медового соусу, десерт можна полити. натуральним йогуртом або доповнити кулькою ванільного морозива.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані груші з волоськими горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *