Рецепт “Фаршировані груші з волоськими горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 210 ккал, 6 г білків,
12 г жирів, 46 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 2 апельсини
❯ 100 г меду
❯ 1 ч. л. ванільного цукру
❯ 4 стиглі груші твердих сортів
Для начинки:
❯ 100 г ядер волоських горіхів
❯ 2 ст. л. меду
❯ щіпка меленої кориці
Крок 1
Апельсини вимити та обсушити. З одного плода зрізати цедру тонкою соломкою. З обох апельсинів витиснути сік.
Крок 2
Для соусу в невеликій каструлі змішати 100 г меду з ванільним цукром та апельсиновим соком, додати цедру. Поставити на слабкий вогонь і за постійного помішування довести соус до кипіння
Крок 3
Нагріти духовку до 170 °. Для начинки горіхи злегка підрум’янити на сковороді без додавання жиру, порубати та перемішати з медом та корицею
Крок 4
Груші вимити та обсушити. Кожен плід розрізати поперек на дві частини, з нижньої акуратно вийняти м’якуш та насіння. Наповнити груші горіхово-медовою сумішшю, помістити в жароміцну форму, вистелену промаслено
Крок 5
Подати фаршировані груші, полив апельсиново-медовий соус. Добре прикрасити десерт свіжими листочками м’яти
або меліси
Окрім медового соусу, десерт можна полити. натуральним йогуртом або доповнити кулькою ванільного морозива.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…