Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані кальмари у сметанному соусі

Фаршировані кальмари у сметанному соусі

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Фаршировані кальмари у сметанному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    100 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 5 тушок кальмарів
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 200 г сметани
    ❯ 200 г майонезу
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 50 мл олії
    ❯ 1 ст. льняного борошна
    ❯ зелень цибулі
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покрокове приготування фаршированих кальмарів

    Крок 1

    Кальмари очищаю, мою. Курячі яйця варю круто, натираю на великій тертці. Нарізані гриби та цибуля пасерую на рослинній олії до золотистої скоринки.

    Крок 2

    Додаю натертий сир, яйця, подрібнену зелень цибулі, сіль, перець. Начиняю масою тушки кальмарів, що вийшла, краї скріплю зубочистками.

    Крок 3

    Викладаю у форму, заливаю соусом із суміші сметани, борошна та майонезу. Запікаю у духовці 10-15 хвилин.

    Перед подачею можна посипати рубаною свіжою зеленню до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані кальмари у сметанному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *