«Діаменю» рецепт “Фаршировані кальмари у сметанному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
100 ккал
Інгредієнти
❯ 5 тушок кальмарів
❯ 300 г печериць
❯ 200 г сметани
❯ 200 г майонезу
❯ 100 г сиру
❯ 1 цибулина
❯ 50 мл олії
❯ 1 ст. льняного борошна
❯ зелень цибулі
❯ сіль
❯ перець
Покрокове приготування фаршированих кальмарів
Крок 1
Кальмари очищаю, мою. Курячі яйця варю круто, натираю на великій тертці. Нарізані гриби та цибуля пасерую на рослинній олії до золотистої скоринки.
Крок 2
Додаю натертий сир, яйця, подрібнену зелень цибулі, сіль, перець. Начиняю масою тушки кальмарів, що вийшла, краї скріплю зубочистками.
Крок 3
Викладаю у форму, заливаю соусом із суміші сметани, борошна та майонезу. Запікаю у духовці 10-15 хвилин.
Перед подачею можна посипати рубаною свіжою зеленню до смаку.