Перейти до вмісту
Головна » Фаршировані міні-гарбузи

Фаршировані міні-гарбузи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Фаршировані міні-гарбузи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 маленькі гарбузи
    ❯ 6 ст. л. рослинної олії
    ❯ 4 гілочки розмарину
    ❯ 200 г рису
    ❯ 500 мл курячого (або овочевого) бульйону
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 50 мл білого сухого вина
    ❯ 50 г тертого сиру
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рубаний кервель

    Покроковий процес приготування фаршированих міні-гарбузів

    Крок 1

    Розмарин вимити та обсушити. Гарбузи вимити, у кожної зрізати верхівку і вибрати волокнистий м’якуш із насінням. Усередині натерти гарбуза сіллю і перцем, у кожну покласти гілочку розмарину, збризкати маслом і “чашечки” гарбузів, та “кришечки”.

    Крок 2

    Духовку нагріти до 200 °. Гарбузи разом із “кришечками” поставити у форму і запікати 30 хв.

    Крок 3

    Цибулину очистити, порубати та в глибокому сотейнику обсмажити на олії до прозорості. Всипати рис і перемішати
    так, щоб вся крупа була покрита жиром. Влити вино і дати крупі його повністю ввібрати. Готувати на повільному вогні, вливаючи бульйон у міру вбирання його крупою. Посолити та поперчити. Коли рис буде практично готовий, додати вершкове масло, сир і добре перемішати.

    Крок 4

    Гілочки розмарину із запечених гарбузів видалити та наповнити кожен гарбуз рисом. Накрити гарбуза “кришечками” і поставити у духовку на 5 хв. Подати гарячими, посипавши рубаним кервелем.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані міні-гарбузи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *