«Діаменю» рецепт “Фаршировані перці з яловичиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
187 ккал
❯ 4 болгарських перців
❯ 300 г яловичини
❯ цибулина
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 помідори
❯ зелень – на смак
Крок 1
Цибулю та часник очищаю і подрібнюю ножем. Обсмажую нарізані цибулю та часник на сковороді з невеликою кількістю олії. Додаю подрібнену яловичину та тушу до готовності.
Крок 2
Перці розрізаю вздовж на 2 частини, очищаю від насіння і начиняю фаршем. Помідори нарізаю кружальцями та викладаю на перці. Запікаю в духовці 20-30 хвилин.
Крок 3
Подаю готову страву гарячою, посипавши подрібненою свіжою зеленню.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…