«Діаменю» рецепт “Фаршировані томати” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
131 ккал
❯ 4 великі помідори
❯ 150 г м’якого сирного сиру
❯ 2 ст.л. подрібненої свіжої зелені (кріп, петрушка)
❯ зубчик часнику
❯ сіль та перець – на смак
❯ 1 ст. оливкової олії
Крок 1
Помідори мою, акуратно видаляю серцевину. Змішую сир, зелень, часник, сіль і перець. Наповнюю томати фаршем.
Крок 2
Викладаю помідори на деко, змащене оливковою олією. Запікаю у розігрітій до 180 град. духовці 15-20 хвилин, доки томати не стануть м’якими.
Крок 3
Подаю фаршировані помідори теплими чи холодними.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…