Калорійність

Фаршировані томати

«Діаменю» рецепт “Фаршировані томати” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
28 ккал

Інгредієнти

– 4 томати
– 150 г зеленого горошку
– 120 г шинки
– 2 яйця
– 10 г зелені петрушки
– 100 г редис

Покрокове приготування фаршированих томатів

Крок 1

Зрізаю у томатів верхівки, ложечкою видаляю насіння та частину м’якоті. Шинку дрібно рубаю, з’єдную з
горошком і заповнюю цією масою помідори.

Крок 2

Один помідор розрізаю вертикально навпіл, дістаю м’якуш і нарізаю смужками, які прикріплюю у вигляді ручок до кожного томату.

Крок 3

Яйця, зварені круто, дрібно рублю, змішую з подрібненою зеленню петрушки та укладаю рівномірним шаром
на блюдо. Зверху поміщаю кошики з томатів, а навколо викладаю редис

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фаршировані томати. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago