«Діаменю» рецепт “Фаршировані яблука” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,6 ХО
48 ккал
– 5 твердих яблук
– 3 яблука м’яких
– сортів
– 1 яйце
– лимон
– 1 ч. л. кориці
– 1-2 ст.л. Псіліум
– мелений мускатний горіх
– замінник цукру – на смак
Крок 1
М’які яблука очищаю, видаляю насіннєву. коробочку, нарізаю кубиками, заливаю лимонним соком. Змішую яйце, замінник цукру, псилліум, лимонну цедру, корицю та мускатний горіх. Перемішую із яблуками.
Крок 2
З твердих яблук зрізаю верх, видаляю серцевину і частину м’якоті, щоб вийшли філіжанки. Заповнюю начинкою. Запікаю в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин
Крок 3
У чашу мультиварки вливаю рослинну олію, обсмажую нарізану невеликими шматочками курку по 5-7 хвилин з кожною сторони. Коли м’ясо трохи зарум’яниться, вливаю соус і готую близько 15 хвилин до загусання.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…