«Діаменю» рецепт “Фарширований короп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
134 ккал
– Короп вагою близько 2,5 кг
– 3 великі цибулини
– 3 яйця
– 3 ст. рослинної олії
– 3 ст. манки
– чорний мелений перець, сіль – на смак
Крок 1
Коропа очищаю, відокремлюю філе. Подрібнюю його в блендері. Додаю манку, обсмажену цибулю, жовтки. Солю, перчу, перемішую. Білки збиваю до м’яких піків, частинами втручаю у фарш
Крок 2
Фольгу складаю в кілька шарів, змащую олією. Риб’ячу шкіру розрізаю на дві частини, вистилаю на бекон, на неї фарш. Повертаю рулет. Щільно загортаю фольгу, перекладаю у форму для запікання, наливаю 1 см води.
Крок 3
Запікаю при 190 градусах 1,5 години. За 15 хвилин до закінчення приготування розгортаю фольгу та даю рулету зарум’янитися.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…