Основні страви

Фарширований перець по-турецьки

Рецепт “Фарширований перець по-турецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

Фарш 600 гр
– Рис 150 гр
– Цибуля 200 гр
– Солодка паприка 1 ч. л.
– Чорний перець
– Сіль
– Петрушка
——————
– Цибуля 250 гр
– Помідори 600 гр
– Солодкий перець(обрізання)_200 гр
– Часник 2 зубки
– Цукор 1 ст.л.
– Чорний перець
– Чилі
– Сіль
– Оливкова олія
—————–
– Томатна паста 100 гр
– Оливкова олія
– Сіль

Покроковий процес приготування фаршированого перцю

Крок 1

Варимо рис рівно 5 хвилин. Дрібно нарізаємо цибулю. Відправляємо рис та цибулю до фаршу. Солимо, перчимо і додаємо червону паприку. Дуже дрібно нарізаємо петрушку і також відправляємо у фарш. Добре вимішуємо фарш.

Крок 2

Нарізаємо довгий перець однаковими шматочками. Забираємо начинки. Хвостики від перцю складаємо окремо.

Крок 3

Ставимо сковороду на вогонь і наливаємо олію. Нарізаємо цибулю і відправляємо у сковороду. Злегка підсмажуємо. Хвостики від перцю нарізаємо кільцями та відправляємо до цибулі. Обсмажуємо 2-3 хвилини.

Крок 4

Знімаємо шкірки з помідорів і нарізаємо кубиками. Відправляємо томати у засмажку. Перемішуємо і смажимо на середньому вогні 3 хвилини. Солимо, перчимо, додаємо трохи цукру і пластівці чилі. Готуємо ще 2-3 хвилини та наприкінці додаємо дрібно порізаний часник.

Крок 5

У сатейник наливаємо трохи олії. Додаємо томатну пасту та просмажуємо пару хвилин. Додаємо води, щоб густота була як густий томатний сік. Додаємо трохи солі та кип’ятимо одну хвилину.

Крок 6

У форму для запікання викладаємо засмажку. Змочуємо руку і щільно укладаємо фарш у перець. Складаємо у форму та поливаємо томатним соусом. Накриваємо фольгою та відправляємо у духовку при 200 градусах на 25 хвилин. Потім знімаємо фольгу та готуємо ще 25 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Фарширований перець по-турецьки. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

17 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

17 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago